Oranjevereniging Veere

Oranjevereniging Veere doet mee aan de actie van de Rabobank

Stemmen zijn geld waard, daarom doen wij een beroep op jou!

Voor vereniging en stichtingen doet de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland graag iets extra’s. Ook in 2012 is er de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland brengen tijdens deze campagne hun stem uit op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Voor de leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm.

Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de donatie die aan de club wordt uitgekeerd. Dit goede initiatief wordt door de Rabobank Walcheren Noord-Beveland in 2011 voortgezet.

Dit jaar wordt een bedrag van € 150.000 beschikbaar gesteld. Alle 21.000 leden van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland krijgen medio maart een unieke stemcode. Met deze code kunnen 5 stemmen worden verdeeld. Er kunnen maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging/stichting worden uitgebracht. De stemperiode vindt plaats van vrijdag 1 april tot en met zondag 10 april.

Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totale bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per uitgebrachte stem duidelijk en uitgekeerd aan de betreffende vereniging/stichting.

Ben je nog geen lid van de Rabobank en wil jij je stemmen uitbrengen?

Wordt dan zo snel mogelijk (gratis!) lid van de Rabobank. Kijk voor meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap op www.rabobank.nl/wnb! Rekeninghouders bij de Rabobank zijn overigens niet automatisch lid van de Rabobank!

Muziekvereniging Veere’s Genoegen, Oranjevereniging Veere en Wijkvereniging Zanddijk/Veere hebben in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne hun krachten gebundeld en zouden het zeer op prijs stellen als jouw 5 stemmen worden verdeeld over onze verenigingen!

Mogen wij op jouw hulp rekenen?