Oranjevereniging Veere

vrijwilligersavond 19 mei 2016 om 20.30 uur

Uitnodiging

voor alle “ORANJE” vrijwilligers(sters)

Beste mensen,

koningsdag2016 153

 

Als Oranjebestuur kunnen wij ondanks de weersvoorspellingen op een geslaagde “Koningsdag” en “Day before” terug kijken.

 

Tijdens de “The Day Before” zijn de jongste kinderen en sommige ouders opgehaald door een tractor met boerenkar en naar de boerderij gegaan. Daar hebben zij zich vermaakt met de koeien, kalfjes en jonge pupjes. De oudere kinderen hebben op het strandje aan het Veerse meer levend stratego gespeeld. Na deze twee activiteiten was er een spetterende mini playback show. De avond hebben zij met karaoke en dansend afgesloten op de muziek van DJ Matthias. Het was een geslaagde avond met veel kinderen.

Op Koningsdag begonnen we met de aubade op een mooi versierd bordes. Na de aubade werden we door het Veers Genoegen begeleid naar het Kanaal. Hier konden de kinderen de ballonen oplaten. Na het oplaten van de ballonnen waren er leuke spelletjes gemaakt voor de peuters/kleuters. Voor de basisschool kinderen was er een heuse kinder-zeskamp georganiseerd. Ook het middagprogramma met de zeskamp was weer geslaagd en had wederom een mooi aantal van elf teams. De avond werd swingend afgesloten met een band Bad Hairday. Het was kortom weer een mooie dag in en voor Veere

Ook dit jaar waren er weer veel enthousiaste vrijwilligers(sters) die ons bijstaan om Koningsdag in Veere tot iets bijzonders te maken.

 

Wij zijn bijzonder dankbaar voor alle VRIJWILLIGERS(sters) die ons bijstaan op vele manieren:

Het begint al met het versieren van de straten door diverse families waardoor Veere nog aantrekkelijker en feestelijker wordt, de opbouw- en afbreekploegen van de tent en alle materialen, de bewaker in de tent ‘s nachts, alle mensen die geholpen hebben rondom de day before, iedereen die hulp bood tijdens de kinderspelen, de Zeskamp, de catering, lootjesverkoop enz. Kortom teveel om allemaal op te noemen.

 

Wij willen u als vrijwillger(ster) daarom van harte uitnodigen op onze “Vrijwilligers(sters) Borrel Avond”. Deze avond is op donderdag 19 mei as., aanvang 20.30 uur in “t PRAETUUS” aan de Fr. Naereboutstraat te Zanddijk.

 

Onder het genot van een hapje & drankje kunt u met de overige vrijwilligers nagenieten van deze geslaagde dag. Hopelijk tot ziens op deze avond!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van de Oranje Vereniging Veere